Diensten van stukadoors - en afbouwbedrijf Van der Putten

Lees wat we voor u kunnen doen op het gebied van stukwerk en welke mooie projecten wij hebben gerealiseerd voor andere organisaties.

Spachtelputz

Wilt u een duurzame, veelzijdige, maar vooral mooie wanddecoratie? Dan is spachtelputz precies wat u zoekt. Door het aanbod wat er is in de verschillende structuren en kleuren van spachtelputz, is er voor ieder wat wils. Ook is spachtelputz zeer duurzaam waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat u het snel beschadigt. Het is dus een ideale wanddecoratie, mits het vakkundig wordt aangebracht. Door onze jarenlange ervaring en allernieuwste werkmethodes bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit

Pleisterwerk

Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: sierpleister (spachtelputz), beschilderen, sauzen, behang, etc. Hierbij is de mate van gladheid naar keuze; ook een zeer gladde afwerking is mogelijk.

Raapwerk

Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te "rapen".

Buitengevel

Onder buitengevelisolatie verstaan we pleisterwerk dat is aangebracht aan de buitenzijde van de gevel gelijmde isolatieplaten. Als wapening tussen het pleisterwerk en de isolatie wordt een stuclaag aangebracht met hierin een kunststof wapeningsgaas.

Projecten

Kasteel van Rhoon

In Kasteel van Rhoon toont meesterkok Aart van den Hoek dagelijks zijn culinaire hoogstandjes. Deze gerechten moeten natuurlijk kunnen worden geserveerd in een ruimte die op en top gerestaureerd is. Waar voorheen sprake was van schade aan het stukwerk als gevolg van vochtproblemen, is dit na de renovatie volledig verholpen. De Empire zaal is getransformeerd naar een optimale ruimte voor de gastronomische kwaliteiten van de topkok.

Kalvermarkt te Den Haag

De kelders van het Ministerie van Defensie waren aangetast door vocht waardoor deze verblijven niet optimaal benut konden worden. Door Van der Putten Stukadoors zijn de verblijven weer een comfortabel onderkomen voor de manschappen en de technische installaties.

Bezoekadres

  • Stukadoorsbedrijf Van der Putten B.V.
  • Venserweg 1R
  • 1112 AR Diemen
  • KvK nr: 33284818

Contactgegevens