Vochtwering door Stukadoorsbedrijf Van der Putten

Vlekken op uw muren, behang dat loskomt, ongedierte, schimmels of aangetast stukwerk. Vocht kan veel ellende veroorzaken. Van der Putten Stukadoors helpt u met het langdurig verhelpen van vochtproblemen; Door onze unieke vochtbestrijding technieken kunnen wij vooraf een prijsopgave verstrekken, zodat er geen nare verrassingen achteraf komen. Wij geloven in onze vochtweringsproducten dat wij langdurige garanties kunnen verstrekken.

Vochtwering

Vochtproblemen zijn altijd lastig en onwenselijk. Niet alleen tasten ze het wooncomfort aan, ook gaat dit op lange termijn altijd ten koste van uw bezit. Het is dus essentieel om een goede, permanente oplossing te realiseren. Bij Van der Putten bent u aan het goede adres. Met onze jarenlange kennis kunnen wij veel voor u betekenen.

Niet alleen kunnen wij een diagnose stellen van het vochtprobleem. Ook zijn wij in staat het vochtprobleem te verhelpen met onze unieke vochtbestrijding. Wij kunnen dit zelfs langdurig garanderen. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, wij kunnen vrijblijvend een offerte opstellen.

Projecten

Van Eeghenstraat

In opdracht van Veego uit Amsterdam is het gehele souterrain van een herenhuis voorzien van een waterdicht, damp open saneermortel. Deze kelder kon voorheen niet worden bewoond, maar na de renovatie is deze ruimte een genot om te vertoeven.

Raaks te Haarlem

Het huidige onderkomen van Club Sportive in Haarlem was ooit een technisch onderkomen van KPN. Door de extreme grondwaterdruk kon deze ruimte slechts deels worden gebruikt. Na de waterdichte werkzaamheden diende het stukwerk te worden gerenoveerd. Door Van der Putten is dit gerealiseerd. Nu kan iedereen zich in het zweet werken in de fantastische fitnessruimte van Club Sportive.

Ambassade Ankara

In opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is de parkeergarage van de Nederlandse Ambassade van Ankara gerenoveerd. Een waterdichte saneerpleister is aangebracht waardoor de vochtproblematiek is gestopt. De medewerkers kunnen momenteel hun auto’s weer veilig parkeren in een comfortabele parkeergarage.

Bezoekadres

  • Stukadoorsbedrijf Van der Putten B.V.
  • Venserweg 1R
  • 1112 AR Diemen
  • KvK nr: 33284818

Contactgegevens